Καλωσορίσατε στον Οικοπεριηγητή

SCROLL DOWN

  • Oikoperiigitis Slide 5
  • Oikoperiigitis Slide 1
  • Oikoperiigitis Slide 2
  • Oikoperiigitis Slide 3
  • Oikoperiigitis Slide 4

Ο Οικοπεριηγητής σας υποδέχεται στη Λίμνη Κερκίνη


Στο σημείο ένωσης των δύο ορεινών όγκων, Κερκίνης (Μπέλες), και Κρουσίων, κάπου στα βορειοδυτικά του Νομού Σερρών, βρίσκετε το χωριό της Κερκίνης. Ο Οικοπεριηγητής, μία από τις παλαιότερες κάθετες οικοτουριστικές μονάδες στη Μακεδονία, κοσμεί με την λειτουργία του τον τόπο έχοντας ένα ολοκληρωμένο συγκρότημα με δύο ανεξάρτητους χώρους διαμονής, το ξενοδοχείο Οικοπεριηγητής και τον ξενώνα Αρχοντικό της λίμνης, το εστιατόριο Υδρογαία, την νέα αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, και το νέο του μέλος, το γυμναστήριο του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ποιοι είμαστε


Το "Περιηγητικό Οικολογικό Κέντρο Κερκίνης -Μπέλλες" γνωστότερο ως "Οικοπεριηγητής" είναι μια ολοκληρωμένη ιδιωτική πρωτοβουλία ανάπτυξης της οικολογικής συνείδησης μέσα από δραστηριότητες, διαμονή και φιλοξενία που λαμβάνουν χώρα στο οικολογικό πάρκο της λίμνης Κερκίνης στα βόρεια του Νομού Σερρών.

Το ξενοδοχείο μας μπορεί να φιλοξενήσει 70 άτομα, σχολεία, συλλόγους, ιδιώτες, σε δύο ξενοδοχεία στο χωριό Κερκίνη όπου κυριαρχούν η πέτρα και το ξύλο ως υλικά κατασκευής, με όμορφα παραδοσιακά επιπλωμένα διαμερίσματα και δωμάτια, εξοπλισμένα με θέρμανση και τζάκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

5
16
13
20
1
2
12
4
19
3

Βρείτε μας στο χάρτη